€4,95 – Kopen

Editie september 2017

Editie september 2017

In deze privacyspecial stelt Frank Bosman de vraag: Is Big Father watchting us? De Schotse hoogleraar Eric Stoddart verschaft een theologische kijk op het privacydebat, terwijl performance kunstenaar Jacco Borggreve zich 24 uur per dag laat volgen via een gps-chip in zijn arm. Ook in dit nummer uitgebreid aandacht voor de resultaten van de enquete Evolutie en Geloof en interviews met o.a. Guus Kuijer en rabbijn Raphael Evers.

€4,95 – Kopen

Editie zomer 2017

Editie zomer 2017

Een gesprek met de ouders van de 2009 vermoorde Dirk Post uit Urk, een interview met Gijsbert van den Brink over zijn boek En de aarde bracht voort, een tweegesprek tussen protestants theoloog Bernard Reitsma en moslim Enis Odaci en het verhaal van John Lapré, die in alle kwetsbaarheid aan medegelovigen vertelde dat hij homo was, maar niet de veiligheid vond waar hij op hoopte. En nog veel meer, natuurlijk.

€4,95 – Kopen

Editie juni 2017

Editie juni 2017

Met Dirk de Wachter, Marieke van Meijeren, Rikko Voorberg, Katie Vlaardingerbroek, James Kennedy, Theo Boer, Frank Bosman, Abwin Luteijn, Emanuel Rutten, Paul Visser, Stefan Paas, Annet van der Veer, Willem Maarten Dekker, Robin van Deutekom en natuurlijk veel recensies van literatuur, non-fictie, films en muziek!

€4,95 – Kopen

Editie mei 2017

Editie mei 2017

Een opvoedingsspecial met een essay van Marlies Hanse, een interview met de wereldberoemde psycholoog Andrew Solomon, de auteurs Hans Werkman, Janne IJmker en Joke Verweerd blikken terug op de opvoeding die ze zelf gaven en Harmen van Wijnen over jongeren die kerk zijn in hun eigen sociale netwerk. En nog veel meer!

€4,95 – Kopen

Editie april 2017

Editie april 2017

Internetpastor Nikolaas Sintobin over bidden via YouTube, Stefan Paas over de christelijke, joodse en islamitische Jezus, Johan Snel over de veronderstelde dood van het populisme en een interview met Anita, die God kwijtraakte en Hem nu mist.

€4,95 – Kopen

Editie maart 2017

Editie maart 2017

Kan het CDA van Sybrand Buma de christelijke kiezer nog verleiden? Wie moe is van het gehalleluja, kan terecht bij Bas Van Nienes en Jedi Noordegraaf met hun muziek die problemen wél serieus neemt. Esther van Lunteren peilt de staat van christenfeministisch Nederland en columnist Otto de Bruijne nam alvast een kijkje in de hemel en moest aan de engel ter plaatse bekennen: Je suis Trump.