Aanschaf los nummer

€4,95 – Kopen

Editie november 2017

Een uitgebreid gesprek met Beatrice de Graaf naar aanleiding van haar essay Heilige Strijd, op reportage in Groningen waar gemeenteleden hun eigen doden begraven omdat er geen predikanten zijn, Inez van Oord over haar herontdekking van de Bijbel, moderne kunstenaars flirten met religie, Désanne van Brederode over sterven in eenzaamheid en nog veel meer.

€4,95 – Kopen

Editie oktober 2017

Een interview met Franca Treur over haar nieuwe boek Hoor nu mijn stem. Een stevig opinie-artikel van de Amerikaanse filosoof George Yancy met het opschrift: ‘Is uw God dood?’. Theoloog Bram van den Beek, SGP-leider Kees van der Staaij en opperrabbijn Binyomin Jacobs reageren. In de rubriek Mozes een gesprek met dichter des vaderlands Esther Naomi Perquin. En nog veel meer.

€4,95 – Kopen

Editie september 2017

In deze privacyspecial stelt Frank Bosman de vraag: Is Big Father watchting us? De Schotse hoogleraar Eric Stoddart verschaft een theologische kijk op het privacydebat, terwijl performance kunstenaar Jacco Borggreve zich 24 uur per dag laat volgen via een gps-chip in zijn arm. Ook in dit nummer uitgebreid aandacht voor de resultaten van de enquete Evolutie en Geloof en interviews met o.a. Guus Kuijer en rabbijn Raphael Evers.

€4,95 – Kopen

Editie zomer 2017

Een gesprek met de ouders van de 2009 vermoorde Dirk Post uit Urk, een interview met Gijsbert van den Brink over zijn boek En de aarde bracht voort, een tweegesprek tussen protestants theoloog Bernard Reitsma en moslim Enis Odaci en het verhaal van John Lapré, die in alle kwetsbaarheid aan medegelovigen vertelde dat hij homo was, maar niet de veiligheid vond waar hij op hoopte. En nog veel meer, natuurlijk.

€4,95 – Kopen

Editie juni 2017

Met Dirk de Wachter, Marieke van Meijeren, Rikko Voorberg, Katie Vlaardingerbroek, James Kennedy, Theo Boer, Frank Bosman, Abwin Luteijn, Emanuel Rutten, Paul Visser, Stefan Paas, Annet van der Veer, Willem Maarten Dekker, Robin van Deutekom en natuurlijk veel recensies van literatuur, non-fictie, films en muziek!

€4,95 – Kopen

Editie mei 2017

Een opvoedingsspecial met een essay van Marlies Hanse, een interview met de wereldberoemde psycholoog Andrew Solomon, de auteurs Hans Werkman, Janne IJmker en Joke Verweerd blikken terug op de opvoeding die ze zelf gaven en Harmen van Wijnen over jongeren die kerk zijn in hun eigen sociale netwerk. En nog veel meer!

Aan het laden...